Inside Word Nyelvi Utaztató Központ


Nyelvtanulás külföldön – as you like…

„Már nyolc éve tanulok angolul, zsáknyi pénzt költöttem rá, mégis csak akadozok, ha beszélnem kell” – panaszkodik egy olvasónk. Ugye, sokaknak ismerős e kifakadás? Bizony meghatározó, milyen mester(ek) oktat)nak. Enélkül aligha fogunk úgy vélekedni, mint az alábbi sikeres nyelvtanulók.

 „Az iskoláról, a programokról, a tanárokról, az ellátásról, mindenről csak a legjobbakat tudom mondani”. (Lea)

„Életre szóló élményekkel gazdagodtam… bármilyen probléma akadt, pillanatok alatt megoldották. Az órák hangulatosak, játékosak voltak. Számos tippet és ötletet kaptunk az órákon kívül is, hogy mivel lehet a különböző készségeket fejleszteni… Nyugodt szívvel tudom Mindenkinek ajánlani a külföldi nyelvtanulást: vágjon bele ebbe a kalandba! Biztos, hogy nem fogja megbánni! Én is folytatom…” (László)

„…képzelje, még sírtak is a fiatalok, hogy el kell válni. Anna sokat tanult… és megerősítette dédelgetett álmát, hogy ott szeretne egyetemre járni. Nagyon kreatívak voltak a németór

 „Életem egyik legjobb döntése volt”. (Máté Laura)

ák, nagyon szellemes volt a tanítási stílus…”. (Anna)

 „nagyon felkészült anyanyelvű tanáraim voltak, és jól volt előkészítve a tematika is. A programok teljesen korrektek voltak, és nagyon sok kedvezményhez jutottunk. Sokat sikerült fejlődnöm, főleg a beszéd, nyelvtan és a kiejtés területén.” (Glász Róbert)

„Három gyermekünk utazott Máltára csiszolgatni az angoltudásukat és pozitív élménnyel érkeztek haza”. (T. Viola anyuka)

Hosszan idézhetnénk még az Inside Word Nyelvi Utaztató Központ ügyfeleinek, vagy inkább diákjainak tapasztalataiból, amelyeket a leghatékonyabb módon szereztek nyelvtudásuk tökéletesítése terén – külföldön. Családom nyelvtanuló tagjaival jómagam is osztom véleményüket.

Idegen nyelv(ek) tudása nélkül színvonalas és biztos karriert építeni nem lehet. De turistáskodás vagy baráti kapcsolatok szerzése céljából sem. Ahogy a bölcs mondja: ahány nyelv – annyi ember. Azonban sem az idő, sem a pénz nem annyi, mint a tenger, és egy nyelv elsajátítására is rá kell szánnunk az időt és az energiát, vagyis: meg kell találnunk a leghatékonyabb módot. Ebben segít a 16 éve működő InsideWord Nyelvi Utaztató Központ, három éve a MasterClass csoport tagjaként. Ha itt iratkozunk be (bármikor jelentkezhetünk), először is alaposan feltérképezik: mi célból akarunk nyelvet tanulni (karrierépítés, pályamódosítás, továbbtanulás, nyelvvizsga-felkészítés, kedvtelés stb.), és milyen körülmények, feltételek (egyéni, csoportos képzés; kis- vagy nagyváros, tengerpart, hegyvidék; saját szállás, albérlet, hotel, kollégium, család; félpanziós vagy teljes ellátás etc.) között. Aztán mennyi időt szánunk rá; két héttől pedig akár több éven át mélyíthetjük tudásunkat. Az rögvest kitűnik: nem a legdrágább szolgáltatást akarják ránk tukmálni. Egyébként 250 ezer forintostól kétmilliósnak is tekinthetjük e befektetést (hiszen az!)

A nyelvtanulás módjai is széleskörűek: általános, speciális vagy kombinált, intenzív vagy normál ütemű tanfolyam keretében csiszolhatják nyelv- és egyéb ismereteinket, hiszen a kurzust a szabadidős kikapcsolódásokkal, színes, gazdag élményprogramokkal párosíthatjuk. Számtalan képzési lehetőség közül a legkedvezőbbet keresik meg számunkra. Afféle nyelvi brókerként minden lehetséges előnyt, kedvezményt, kényelmet felkutatnak. Teszik ezt azért is, mert minden munkatárs járt, élt külföldön, saját bőrükön tapasztalták meg az élményt. A beiratkozástól kezdve mindvégig úgymond fogják kezünket, kivédve minden váratlan körülményt. Biztosítják a transzfert, a repülőjegyet, a térképet stb. Ha igényeljük, menet közben módosítanak a feltételeken. Kérhetünk extra alkalmakat, pl. üzleti vacsorán tanórán vagy más helyszínen tehetünk szert élő, gyakorlati nyelvtudásra és más ismeretekre – a legnagyobb világnyelvek (angol, német, orosz, spanyol, olasz, francia) mellett japán vagy akár török nyelven, hogy minél dicséretesebb oklevéllel térjünk haza. Majd vissza, ha úgy tetszik, as you like!

 

Inside Word Nyelvtanulás Külföldön

MasterClass csoport tagja

Inside Word Language Travel

Part of MasterClass Group

Nyugati tér 6. II/5.

1055 Budapest

Hungary

T:    +36 20 229 7964

E-mail: info@insideword.hu

Web: www.insideword.hu

OszTT