Légy Te magad a művészet a 3d Gallery Budapestben!


Mindenben más, mint egy hagyományos galéria és minden korosztályhoz szól, felhasználva a digitális technikát: ez a 3d Gallery Budapest!

Budapest legújabb látványossága igazán hiánypótló és egyedi vállalkozás: egy galéria, ahol nemcsak külső szemlélői, hanem egyben részesei is lehetünk a művészetnek, valóban át is élhetjük azt: játszva tanulunk, a fantáziánk, kreativitásunk ösztönzésével, szórakozva kerülünk közelebb a művészethez, mi több, kerülünk bele szereplőként a művészet világába. Ráadásul minden korosztályt meg tud szólítani, kicsiket és nagyokat egyaránt!

A tulajdonosok nem titkolt célja a magyar közönség, családok, gyerekek visszacsábítása a művészethez, galérialátogatáshoz, mely célkitűzéssel csak egyetérteni lehet. Az pedig, hogy ezt ilyen formában teszik, egyedülálló! Ez a minden tekintetben egyedülálló kezdeményezés a koncepció alapján sikerre van ítélve!

Miben más a 3d Gallery Budapest? Mindenben!

A 3 dimenziós hatás révén keletkező optikai csalódások, illúziók egy olyan világba repítenek, melyben életre kelnek a képek! A kompozíciónk megalkotását fényképezőgép-ikont ábrázoló matricák is segítik a padlón, a még előnyösebb pozícióból történő képalkotás érdekében. Így válhat belőlünk pillanatok alatt profi fotós, festő vagy rendező.

Etessünk zsiráfot, álljuk ki a késdobáló próbáját, pattanjunk szörfdeszkára, raboljunk bankot, meneküljünk a T-Rex vagy az óriáspók elől, változzunk angyallá, balerinává vagy zongoristává – hogy csak néhányat említsünk - elképzeléseinknek csak a képzeletünk szab határt!

A 3d Gallery Budapest hagyományostól, megszokottól eltérő, megkülönböztető jellegét interaktivitása adja, vagyis a festményeket szabadon megérinthetjük, így aktívan részt vehetünk a képünk megszerkesztésében. Mindenképp ajánlott telefont vagy fényképezőgépet magunkkal vinni, hogy megörökíthessünk kreálmányainkat.

Ráadásul a tulajdonosok folyamatosan újabb ötleteken törik a fejüket, így a képtárat negyedévente tervezik lecserélni, így mindig újabb és újabb fantasztikus élményben lehet részünk! Legközelebb például Karácsonykor!

Kiknek szól? Bárkinek!

A tárlatvezetők rendkívül aktívak: kedvesek, figyelmesek, barátságosak és segítőkészek, kérésre szívesek ajánlanak ötleteket, pózolási technikákat, amitől a fotóink csak még jobbak lesznek!

Legyen szó egy igazi családi kikapcsolódásról, baráti összejövetelről, randiról vagy csapatépítő tréningről – a 3d Gallery Budapest tökéletes választás! De tartottak már itt szülinapi zsúrt és állófogadást is. Akár még esküvői fotózás helyszínéül is szolgálhat, ha az ifjú pár valami igazán különlegesre vágyik!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várnak a „Légy része a művészetnek” című kiállításra. Új generáció, tehát új típusú kihívások - a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény és miért ne élnénk a lehetőséggel, az alkotások azonnal megörökítésével és megosztásával!

Ez egy valóban szórakoztató és élménydús időtöltés, ami összehozza az embereket, jókedvre deríti őket – az órák csak úgy repülnek a 3d Gallery Budapestben!

 

Információ:

3D Galéria Budapest

Cím: 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 17.

Nyitvatartás: Hé- Pé 11:00- 20:00 Szo-Vas 11:00- 22:00

Tel.: Markaf Marcell: +36 70 397 9827

 

Email: info@3dgallerybudapest.hu

Web: www.3dgallerybudapest.hu

Facebook: www.facebook.com/3Dgallerybp