Bemutatkozott az XGrip Trainer!


Egy hatékony, de egészségkímélő sporteszköz, egy olyan hasformáló eszköz, mellyel kíméletesen, de hatékonyan lehet a nehezen ledolgozható hasi zsírpárnákat, az övre lógó pocakot, vagy a szülés után megmaradt “úszógumit” eltüntetni.

Jó hír, hogy már elérhető az XGrip Trainer, a hasformáló sporteszköz, mely a hasi zsírpárna legnagyobb ellensége. De mit tud a hazai találmány alapján, hazai fejlesztéssel készült XGrip Trainer?

                                    

  • Megszabadít a nehezen ledolgozható zsírlerakódásoktól.
  • Kíméli az ízületeket.
  • Feszesíti az izmokat.
  • Csökkentheti a hasi narancsbőrt.
  • Biztonságosan és könnyen használható.
  • Pozitív hatása napokon belül, alakformáló hatása heteken belül meglátszik.

Magyar István, az XGrip Trainer feltalálója elmondta: “Egy barátom ültette el az XGrip gondolatát fejemben. Rajta hastájékon nem volt soha semmi felesleg, egyszer rákérdeztem: Mi a titok? Nagyon egyszerű! hangzott a válasz. Minden este tévézés közben kétszer fél órát ülök és a felsőtestemmel jobbra-balra forgok. Ez a mozgás, bár valóban közvetlenül edzi a hasizmokat nagyon kicsi intenzitású és ezért nagyon sokáig kell csinálni, hogy eredményes legyen. Hogy növeljük a hatékonyságot, a forgó mozgáshoz még elő kell feszíteni a has- és a törzs izmait. Ezt nagyon könnyen el lehet érni, ha pl. egy övet a hasunk körül feszesre húzunk. Így már van egy kitűnő eszközünk, amivel hatékonyan edzhetjük közvetlenül a has- és a törzs izmait. Tudtam, hogy valami még mindig hiányzik. Még nem dolgoztunk közvetlenül a lerakódott zsírszöveteken. Így az öv has-erősítő funkciójához hozzákapcsoltam még egy dolgot, amiből végül is az alakformáló öv ötlete kialakult. Ez pedig az alakformáló masszázsok által végzett zsírtörés. Elmentem egy a feleségemnek ajánlott masszázsra, aminek során kézzel törték szét a kritikus hasi területen a zsírt. Meg kell mondanom, hogy nagyon fájdalmas és több héten át tartó kezelés nyomán lehet elérni a zsírréteg vastagságának csökkentését ezzel a módszerrel. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy kikísérletezzem az XGrip Trainert. Forogni kell vele, feszesítve a hasat, a hasra tekert övvel megvan a nyomásgyakorlás, erősítve a mélyizmokat, a masszírozó gömböcskék pedig valósággal leradírozhatják a felesleges zsírpárnákat, sőt, még a narancsbőrt is képesek lehetnek kisimítani.”

Az XGrip Trainer egy speciálisan kialakított, masszírozó gömböcskékkel felszerelt szalag, amit a has és derék köré kell csavarni, hasonlóan, mint ahogy egy övet veszünk fel. Miközben a derekunkat forgatjuk jobbra és balra, az öv masszázsgömbjei mélyen a bőr alatti zsírszövetekbe hatolnak és nyomást gyakorolnak a kényes területekre. Ezekkel a masszírozó mozdulatokkal az öv csökkentheti a hasi és a derék köré rakódó zsírréteg vastagságát és egy időben fejleszti az alatta levő izmokat, a mélyizmokat is megmozgatva javítja a tartást.

Nem csak a szépség, de az egészség megőrzésének, visszaszerzésének érdekében is fontos törődni a hasi zsírréteg ledolgozásával. A hasi elhízás veszélyére az érrendszeri betegségek szempontjából is oda kell figyelni. Az elhízás olyan kóros folyamat, amelynek során a túlzott zsírraktározás káros lehet az egészségre. Ez a várható élettartam csökkenéséhez, illetve számos egészségi problémához, többek között szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet. A testtömeg növekedésével elsősorban a zsírszövet szaporodik fel. A nőknél és a férfiaknál különösen jellemző területe ennek a hasi tájék. Hasonlóan a szervezet egyéb területeihez, ez a hasi zsírszövet is oxigént és tápanyagdús vért igényel. Ahogy az oxigén és tápanyagigény nő, a szervezetben keringő vér mennyisége is növekszik.

Minél nagyobb mennyiségű vér keringetnek az artériák (verőerek) naponta, annál nagyobb az artériák falára nehezedő nyomás. Ez a megnövekedett nyomás okozza a túlsúlyból származó cardiovascularis betegségek kockázatát!

Ki ne szeretne egészséges és vonzó lenni! Csak kézbe kell venni az XGrip Trainert! Akár a baba mellett, a kertben vagy a hálószobában, de egy kellemes, vérkeringést beindító reggeli tornaként is elvégezhető az a tíz perces gyakorlat, aminek eredményét hamarosan bókokban lehet majd mérni!

 

 

 

                                                           www.xgrip.hu

                                                          

                                        Magyarországi kizárólagos forgalmazó: 

                                                           Natura Faktura Kft.

                                               1116 Budapest, Fehérvári út 120.

                                                           +36 1 255 0770